VONNÁ TYPOLOGIE – VŮNĚ PRO VAŠI DUŠI

VONNÁ TYPOLOGIE – VŮNĚ PRO VAŠI DUŠI

Čich je velice individuální smysl, je z našich smyslů nejstarší, absolutně pravdivý, dá se na něj spolehnout, nikdy nevypíná, nejde jej změřit ani zvážit.

Čich je prostě záhada a tajemství, a taky náš nejlepší přítel a rádce. Náš nos ví, co je pro nás to pravé ořechové. A přesto, že je v naší moderní době plné ne právě libých vůní často unaven a potlačen, dá se vždy znovu probudit a kultivovat. A o to právě ve vonné typologii jde. Čich probudit, kultivovat, nové vůně poznávat, a pomocí nosu vybírat a cítit, vybranou vůni pak vědomě používat. Ne nadarmo platí, co mě voní, to mě léčí. Nalezením svého vonného typu dostanete do rukou příjemný a účinný nástroj k hledání, objevení a především cítění sama sebe.Jedinečné na vonné typologii je, že jste to vy kdo vybírá a cítí co je pro vás správne a padnoucí.

Já a vůně budeme jen vašimi asistenty a průvodci. Svůj vonný typ naleznete vy a Váš nos. 16 vonných alchymických typů vychází z vonného systému Rafaella, vůně s pamětí.V úvodním kurzu vonné typologie Vás provedu základním světem přírodních vůni a nabídnu vám dle vybraného vonného typu kvalitní vůně, vonné směsi a parfémy k vyzkoušení a užívání. A on je opravdu velký rozdíl, cítit se jako romantická růže, či nosit divoká a smyslná orientální pižma a oudy.Během kurzu spolu projdeme všech 16 originálních vonných směsí Rafaella a váš nos rozhodne, které vonné typy jsou vám nejbližší a které parfémy jsou pro vás vhodné a mohou vám přinést pohodu, klid a příjemný pocit.16 vonných ženských typů dle vonného systému Rafaella:

Terra – dračí žena – hlavní vůně pačuli, zemská a kotvící
Gaja – žena vášeň – hlavní vůně nard a oud, afrodiziakální a smyslná
Okeánia – žena moře – hlavní vůně ylang-ylang, uvolňující a plynoucí
Unicorna – žena instinknt- hlavní vůně vetyver, tvořivá a sexy
Scarabea – žena královna – hlavní vůně bergamot, stabilizující a rozjasňující
Zodiak – žena dítě-hlavní vůně meduňka, radostná a zklidňující
Amazonia – žena divoká pralesní – hlavní vůně březule, hluboká a tajemná
Tilia – žena příroda – hlavní vůně jehličnany, léčivá a dávající prostor
Lemuriana – žena delfín – hlavní vůně modřín, svobodná a plynoucí
Magdala – žena klid – hlavní vůně levandule, ochranná a tišící
Rafaella – žena vize – hlavní vůně heřmánek římský, ladící a projasňující
Shamballa – žena motýl – hlavní vůně šalvěj muškátová – harmonizující a transformační
Geneze – žena hlubina – hlaví vůně bazalka, královská a odhalující
Clara – žena zrcadlo – hlavní vůně santal, posvátná a tišící
Eileitheia – žena růže – hlavní vůně růže, mateřská, ženská a pečující
Merkaba – žena mléčná dráha – hlavní vůně helichrysum, magická a zranění léčící

Ucítění a nalezení svého vonného typu, vůně své duše, je proces tvořivý a zábavný. S vůněmi i s jejich různými varietami si můžeme hrát, můžeme si je užívat, můžeme se uvolnit a dobře bavit. A to je ta pravá alchymie života, neb uvolněná žena, vnímá všechny vůně lépe, má z nich prospěch, radost a užitek, cítí a vnímá lépe sebe a své potřeby a tedy i ostatní lidi a svět. A taky krásně voní. S vůněmi se lépe a veseleji žije, ne nadarmo se flakónům s parfémy říká “malé kouzlo do kabelky”. Vůně nás osvěží, potěší, uklidní, provedou dnem. A to je jen začátek, vědomé užívání vůní je dlouhá a příjemná cesta, když svůj nos otevřete a budete mu naslouchat, otevírá se před vámi zcela nový svět, svět vůní, svět smyslů, svět alchymie.Sejdeme se v menším kruhu – do 15 lidí, abychom spolu znovu mohly objevovat starou a dobrou Alchymii vůni.
Kdysi měl každý král či královna svého parfumera, či alchymistu, oni vládcové dobře věděli jak vůně nosit a mít z nich užitek, a my tohle staré krásné vědění můžeme spolu znovuobjevovat a užívat.

DATUM KONÁNÍ: 9.4 2022 10-17

Cena: 2200,-Kč – v ceně parfém k vámi určenému vonnému typu
Záloha: 1000,- Kč pro rezervaci místa na kurzu (č. účtu: 533710339/0800)

Info a přihlášky: Petra Hlavatá – mobil: 604 790 097 mail: petra@rafaella.cz

FB událost: https://www.facebook.com/events/329053202457600
www.rafaella.cz Zobrazit míň

1 komentář u „VONNÁ TYPOLOGIE – VŮNĚ PRO VAŠI DUŠI“

Komentáře jsou uzavřeny.