VONNÉ PF A VYHLÍDKY ROKU 2022

VONNÉ PF A VYHLÍDKY ROKU 2022

Milí přátelé vůní,
posíláme ke konci nelehkého roku 2021 sváteční pozdravy z naší alchymické dílny a přejeme sobě i Vám, ať je rok příští rokem klidu a radosti. Naším pracovním nástrojem jsou vůně a protože dobře víme, jak vůně umí přinášet krásu i zmíněný klid i radost, dovolujeme si Vám představit naše

Máme velkou radost oznámit, že ŠKOLA ČICHU 2022 začíná v novém kabátku jako online akademie 6. 1 2022 a nabízí ucelené vědění a filozofii Rafaella tak, jak byla předávána na dvanácti ročnících, nově s výukovým boxem se všemi našimi parfémy, vykuřovadly a sadami ingrediencí k testování čichu a také možností stát se distributorem našich vůní po úspěšném zakončení Školy Čichu.

VŮNĚ A MY V PROMĚNÁCH ROKU – aneb kalendář vůní začíná 15. 1 2022
Cyklus dvanácti měsíců a všech významných momentů roku si projdeme optikou vůní s vonnou specialitou pro každý měsíc a budeme spolu pozorovat proměny našeho čichu i přírody během čtvera ročních období.

V únoru rozesíláme do světa láskyplné tóny spolu s krabičkou vonných propriet PERFUMÁRIUM a online kurzem na téma VALENTÝN A VŮNĚ LÁSKY, který startuje 2. 2 2022

S jarní rovnodenností otevíráme velký vzdělávací cyklus VONNÁ TYPOLOGIE RAFAELLA
Čeká nás šestnáct měsíců zkoumání jednotlivých vonných typů a jejich začlenění do našich životů.


Připravujeme také krásné kurzy naživo.
S Terezií Dubinovou kurz o ženách a biblických tématech i vůních.
Hedvábná Stezka přinese záznamy o vůních a obchodu s nimi v průběhu historie celé naší civilizace.

Letní prázdninové kurzy nás čekají v Kutné Hoře ve spolupráci s galerií GASK na téma vůně a umění s privátní prohlídkou chrámu Sv. Barbory a programem přímo v GASKu.
V Hospitalu KUKS bude krásný kurz včetně ubytování přímo v areálu, s prohlídkou bylinkové zahrady, Šporkovské hrobky i muzea farmacie.

Těšíme se také na nové vůně z vznikající edice NOMÁD, připravovaný dokument o vůních a další krásy.

Aby Vám neutekly žádné novinky, kterých bude v příštím roce požehnaně, přijměte pozvání do našeho inspirativního online prostoru KLUB UMĚNÍ VŮNÍ – soukromé skupiny na FB, kde najdete jako první všechny naše aktuality a pravidelný přísun kvalitní  inspirace ze světa vůní.


Kéž je Váš sváteční čas tichý a příjemný a rok 2022 plný vůní, radosti i pevného zdraví.
Vše dobré přejí a naviděnou se těší Vaše průvodkyně světem vůní,
Petra a Markéta