ŠKOLA ČICHU BRATISLAVA 2020/2021

ŠKOLA ČICHU BRATISLAVA 2020/2021

 

V říjnu 2020 otevíráme v Bratislavě další ročník nevšedního vzdělávacího i sebepoznávacího cyklu, který nese název Škola Čichu.

Během pěti víkendových setkání od října 2020 do června 2021 se seznámíte s fascinující historií vonných látek, která je zároveň nedílnou historií naší civilizace, dozvíte se o vývoji používání vůní ve všech vonných kulturách až k dnešnímu dni a hlavně se naučíte poznat sami sebe pomocí svého čichu, našeho nejdůležitějšího a v současné době nejvíce zanedbaného smyslu.

Náš čich proto budeme během roku kultivovat a otevírat, díky čemuž dokážete používat vůně ve svém životě ve formách a podobách, které jsou pro Vás ideální a podpoří Vaší individualitu i identitu.

Práce s vonnými látkami je velmi intenzivní a hluboká, protože přímo pracuje s našimi emocemi, vzpomínkami, sexualitou i kreativitou a ve správné podobě zahrnuje mnohem širší spektrum, než je správný výběr parfému.

Je možné navštěvovat celý cyklus Školy Čichu jako celek, nebo přijít na vybraná témata během roku.

V sobotu se budeme věnovat historii vonných látek a v neděli budeme pracovat s barevnou Vonnou Typologií Rafaella.

NAUČÍTE SE:

O historii vonných látek ve všech jejich podobách, dozvíte se o používání vonných látek ve všech starých vonných kulturách až k dnešní novodobé moderní parfumerské současnosti, naučíte se svým nosem rozeznat které vůně jsou pro Vás nejlepší.

Naučíte se připravit si pomocí vůní prostor doma i  v práci, používat vůně nejen pro krásu ale i pro zdraví, poznáte příběhy vonných látek, rostlin, květin, bylin i koření.

Projdeme si během čtvera ročních období přirozenou proměnou, na kterou s proměnou přírody vždy reaguje i náš čich, naučíte se používat vonné látky pro Vás nejlepší.

Na každém kurzu si vyrobíme vlastní vonné kompozice, vykuřovadla a naučíte se vyrobit si základní pečující kosmetické produkty.

Kurzy se budou konat vždy 1x měsíčně o víkendu v Bratislavě, trmín a místo prního říjnového setkání bude zvěřejněn během přelomu června a července 2020.

Cena za jeden den je 2200kč, při absolvování soboty a neděle cena 2000kč/den a plátci  celého cyklu mají kurzovné s další slevou.

Provede Vás Markéta Filipová, dotazy a přihlášky směřujte prosíme na email: info@rafaella.cz