KVĚTEN

ŽENA VŮNĚ LÁSKA zážitkový workshop v Plzni Milé ženy, přijměte 29.5 pozvání na zážitkový večerní workshop ŽENA VŮNĚ LÁSKA v Plzni Vstupte s námi do láskyplného prostoru naplněného jemností a moudrostí ženských vonných esencí, které společně budeme zkoumat a hledat si ty své. Během večera si očicháme výběr ženských vonných látek, které nás ženy provázejí […]

ŽENA VŮNĚ LÁSKA zážitkový workshop v Plzni

Milé ženy, přijměte 29.5 pozvání na zážitkový večerní workshop ŽENA VŮNĚ LÁSKA v Plzni

Vstupte s námi do láskyplného prostoru naplněného jemností a moudrostí ženských vonných esencí, které společně budeme zkoumat a hledat si ty své.

Během večera si očicháme výběr ženských vonných látek, které nás ženy provázejí odnepaměti a povíme si jejich příběhy. S pomocí vůní a jejich moudrosti budeme hledat a nalézat také příběh svůj.

Najdeme každá pro sebe odpovědi na tyto otázky:

* jaký jsem vonný typ?
* jaká vůně mne nyní může nejlépe podpořit? 
* v jaké podobě jsou pro mne vůně nejvíc přínosné? 
* jak se dělí ženské vonné látky?
* jaké ženské historické postavy jsou s vůněmi spojené a jaká je mi nejbližší?
* jaké jsou nejkrásnější vonné tradice a které mohu sama následovat?

Projdeme si spolu spektrum vonných látek od vykuřovacích ingrediencí, přes čisté přírodní esence a zakončíme degustací parfémů české značky Rafaella, která tvoří vůně s pamětí.

Každá účastnice si odnese krásná skripta o ženských vonných látkách a také voňavé překvapení a návod, jak s vůněmi ve svém životě pracovat komplexní formou.

Kurz se koná 29.5 v čase 17:00 až 20:00 v Ateliéru Vlny Dechu na adrese Bezručova 29, Plzeň.

Cena za workshop: 1100kč

Přihlášky na e-mailu: info@rafaella.cz