Vonná typologie Rafaella

Vonná typologie Rafaella

Cítíte se zahlceni vjemy, komerčními parfémy, Váš čich je unavený z dlouhého období v rouškách a ztrácíte orientaci ve světě vůní? Nevíte už, co Vám voní? Těžko se Vám vybírá parfém?

Nabízíme Vám čichový restart s naší Vonnou Typologií Rafaella.

Provedeme Vás světem vůní, jejich rozmanitými podobami a budeme hledat, která forma vůní a jaké  typy jsou pro Vás aktuálně nejlepší.

Projdeme s Vámi 16 vonných a barevných linií Vonné Typologie Rafaella, ke kterým jsou přiřazeny vonné tóny, archetypy i životní témata a potřeby, a na základě favoritních vonných tónů Vám objasníme Vaši tzv. vonnou identitu, zjistíte kým jste ve světě vůní, jaké vůně jsou pro Vás to pravé, zdali v podobě lihového nebo olejového parfému, ujasníte si, jestli preferujete vůně květinové, citrusové, balzámové nebo bylinné, jste-li více typ orientální, těžký a hluboký, nebo naopak evropský, svěží a lehký plus doplňkové metody použití vůní – hydroláty, kosmetické produkty etc.

Zjistíte, jaké konkrétní vonné ingredience jsou odrazem i vyjádřením Vaší duše i osobnosti a jak prakticky vůně ve Vašem životě používat.

Probíhá jako osobní setkání na cca 2-2,5 hodiny, během kterého si očicháte široké spektrum samostatných vonných látek i parfémů, zjistíte svůj vonný typ, zodpovíme Vaše dotazy, nasměrujeme Vás směrem k Vaší ideální vůni/parfému, dostanete praktický a konkrétní návod, jaká vůně a jak používat ve svém životě.

Probíhá exkluzivně ve Vašich prostorech – služba parfumer do domu v ceně.

V Praze bez nákladu na další cestové, mimo Prahu se k ceně započítávají náklady na cestu za klientem.

Po domluvě lze s příplatkem 500kč absolvovat i jako online konzultaci se zasláním vzorků vůní k Vám domů.

CENA 1800KČ

OBJEDNÁVKY NA EMAILU info@rafaella.cz

Krásný dárek pro Vaše blízké – možno vystavit dárkový poukaz de luxe.